Welkom bij TraviKo

TraviKo is het nieuwe bedrijf voor de complete gezondheidszorg voor uw duiven, opgericht door de kwaliteitsbedrijven Travipharma en Duivendokter.nl.

Kennis, Kwaliteit en Service
Gerard Schalkwijk van Travipharma en Ko Schoenmakers van Duivendokter.nl hebben de handen in een geslagen om samen een nog completere service aan u als duivenliefhebber te bieden. Met de kennis, kwaliteit, producten en optimale service bent u verzekerd van de complete gezondheidszorg zorg voor uw duiven. Samen met u streven we naar gezonde duiven die topprestaties leveren.

Topprestaties
Op deze site vind u alles wat u nodig heeft om uw duif in topconditie te krijgen. Alles begint met een gedegen onderzoek van uw duiven ruim voor het vliegseizoen. Regelmatige controles daarna zijn de basis voor een optimale gezondheid. Meten = Weten! Afhankelijk van de vluchten waar u uw duiven op speelt kunnen we heel gericht een programma opstellen voor uw situatie.

Webshop
Verder kunt u in de webshop uw bestellingen doen voor medicatie en supplementen. Sommige medicijnen zijn uitsluitend op recept of uitsluitend voor export bestemd. Als vaste klant staat u bij ons geregistreerd en kunnen wij u snel van dienst zijn. Speciaal voor onze vaste klanten kunnen wij unieke recepten klaarmaken.

ddokter
logonieuw

Het team

TraviKo04